Last Minute cultuurvakantie

Castle wartburg in eisenachEen Last Minute in Duitsland is niet zomaar een vakantie, elke vakantie is stuk voor stuk uniek, denk hierbij aan de cultuurvakantie in Duitsland. Een bezoek aan Dresden is een belevenis als u van muziek houdt. Dresden is de muziekstad van Duitsland, dat uit zich in de vele muzikale faciliteiten, winkels, de vele theaters, een concerthal, een beroemd orkest,  een uitgebreid muzikaal aanbod van concerten, operettes en muzikale voorstellingen, een heel bijzondere Last-Minute in Duitsland. Zo vindt u in Düsseldorf het Goethemusuem, voor de historici onder ons een bijzonder museum. Bij de Bodensee kunt u op het eiland Reichenau het klooster uit de 13e eeuw bezoeken met een zeer oude en uitgebreide bibliotheek, een oude goudsmederij, kunsttentoonstelling, een beroemde cultuurvakantie met Europese bekendheid. Boek een Lastminute in Duitsland.

Last minute  oktoberfest munichBekijk de Last Minutes en ontdek de cultuurvakantie die bij u past

Een Last-Minute in Duitsland biedt een prachtige cultuurvakantie op maat. Als u op zoek bent naar kunst, kunt u een prachtige Last Minute naar Düsseldorf boeken, daar vindt u de kunstacademie, talloze musea, kunstgalerijen in alle soorten en maten, wekelijkse kunstmarkten. De internationale kunstliefhebber is niet voor niets een regelmatige bezoeker van deze stad. Als u op zoek bent naar bezinning, boek een Last-Minute naar Eisenach en Wittenberg, waar u kennis kunt maken met de historische stappen van Luther. Als u op zoek bent naar historische achtergronden van het land zult u zeker kennis maken met de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens uw Last-Minute in Duitsland kunt u het Holocaustmonument in Berlijn bezoeken of het DDR Runde Ecke museum in Leipzig voor de zeer bekende Stasi expositie. Het enige wat u hoeft te doen is een Last Minute in Duitsland boeken die bij u past.

Kies voor een Last-Minute in Duitsland en boek een mooie stedentrip

Een Lastminute in Duitsland is een perfecte manier om een stad te ontdekken tijdens een stedentrip. Zo heeft elke stad wel zijn charme. U vindt in Dresden langs de Elbe prachtige fietsroutes door de stad, langs wijnbergen tot aan het slot Pillnitz. Zo vindt u in Keulen de meest complete kroegentocht , een gondelbaan over de rivier, een dierentuin, een botanische tuin, het Art Cologne museum, een complete stedentrip voor alle leeftijden. In München vindt u de oudste biertuinen, bierkelders met een zeer bruisend uitgaansleven. Bezoek een stad met een thema zoals de muziekstad Dresden. Boek een Last Minute in Hamburg en bewonder de stad tijdens een prachtige stadswandeling, maak een havenrondvaart. Deze stedentrips zijn stuk voor stuk bijzondere Last Minutes in Duitsland.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen